PL Showet & POWER Fixtures logo
 

Cookie- & privatlivspolitik

Vi bestræber os på at holde dine data sikre hos os.

HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på vores websider:

- Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
- Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og hvilke sider der besøges.
- Målretning af annoncering på andre websites end plshowet.dk


Hvor lang tid vil cookies blive brugt?
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

DATA INDSAMLING FRA TREDJEPART

Der bruges tredjepartscookies til at lave statistik på dine besøg på plshowet.dk. Her bruger vi cookies til at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Vi benytter os af forskellige udbydere til dette. Disse netværk er Facebook, Firebase, Chimpmail og Google.

PL Showet benytter løsninger fra Google til analytics og data indsamling. Når der sendes statistikdata til Google fra PL Showet's digitale platforme, medsendes ingen personfølsomme oplysninger som f.eks. navn, IP-adresse, adresse el.lign. I stedet sendes normale trafikdata som f.eks. tidspunkt samt hvilken side man er på.

SÅDAN SLETTES/BLOKERES COOKIES

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, kan du meget nemt finde information om hvordan du sletter dine cookies, ved at søge på google efter slet cookies. Hvordan du sletter cookies i netop din browser kan variere, f.eks. efter version af browseren, derfor henviser vi til Google for at finde svaret til netop din browser.

Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

GENERELT

Denne Persondatapolitik (”Politik”) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et kundeforhold eller når du bruger tjenester, herunder ved færden på vores digitale platforme.

DATAANSVARLIG

PL Showet er dataansvarlig virksomhed ved behandling af dine personoplysninger.
Vores kontaktoplysninger er:

Qvortrup Media
CVR: 34236887
Torbistvej 13
2610 Rødovre

Alle spørgsmål vedrørende nærværende Politik, behandlingen af dine oplysninger samt mistanke om manglende overholdelse skal i første omgang rettes til PL Showet's sociale medier.

BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Afhængig af om du er medlem hos os, eller blot besøger vores digitale platform, er vi forpligtede til behandle dine Personoplysninger i et sådant omfang, at vi dels kan give dig de ydelser som du efterspørger, og at vi dels kan leve op til de, både aftale- og lovgivningsmæssige, forpligtelser vi har som virksomhed. Dette gælder ved håndtering og administration af din(e) kontrakt(er) med os, ved din brug af vores hjemmeside eller vores kundeservice.

Disse oplysninger indsamler vi direkte fra dig

- Dit navn
- Din e-mail adresse

Som besøgende på vores digitale platform (hjemmeside og app) behandler vi dine data således

- Udarbejdelse af statistik omkring færden på vores digitale platforme.
- Optimering af indretningen af vores digitale platforme.

HVORFOR HAR VI LOV TIL AT BEHANDLE PERSONDATAOPLYSNINGER OM DIG?

Når du opretter dig hos os, eller indgår en anden form for aftale med os, så behandler vi dine Personoplysninger til netop det pågældende formål. Vi kan også behandle dine Personoplysninger, hvis du fx har en forespørgsel eller lignende, som går forud for din beslutning om at indgå en aftale med os. Det juridiske grundlag for Behandling af dine Personoplysninger er Persondataforordningens art. 6, stk. 1 (b), idet Behandlingen af dine oplysninger er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig eller for, at vi kan håndtere forespørgsler og lignende forud for din eventuelle indgåelse af en aftale med os.

Vi har også mulighed for at behandle dine Personoplysninger fordi, vi har en legitim interesse i at behandle oplysningerne om dig, jf. Persondataforordningens art. 6, stk. 1 (f), medmindre din ret til at opnå beskyttelse af dine egne almindelige Personoplysninger går forud for vores legitime interesse i at behandle dine oplysninger. Når en behandling af dine data er baseret på en legitim interesse, kan du til enhver tid henvende dig til vores kundeservice og bede om indsigt i afbalanceringstesten.

Vi har en legitim interesse i at behandle dine Personoplysninger til brug for markedsføringsformål. Vores legitime interesse består således i at kende til dine præferencer, så vi bedre kan tilpasse vores tilbud til dig og i sidste ende tilbyde dig produkter og tjenesteydelser, der i højere grad opfylder dine behov og ønsker. Vi overholder naturligvis også markedsføringslovens regler. Det er ligeledes med henvisning til art. 6 stk. 1 (f), at vi udarbejder diverse statistikker over antallet af brugere og brug af hjemmesiden, m.v.

I visse tilfælde er vi også retligt forpligtet til at behandle Personoplysninger om dig. Her er det juridiske grundlag for behandlingen af dine Personoplysninger Persondataforordningens art. 6, stk. 1 (c). Det kan fx være til brug for dokumentation af transaktionsspor og lignende i medfør af reglerne i bogføringsloven.

Er du ikke oprettet hos os, men blot bruger af vores hjemmeside, har vi – i begrænset omfang - brug for at kunne administrere oplysninger om din brug af vores hjemmeside.

OPBEVARING OG SLETNING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi opbevarer de data du giver os, når du bliver opretter dig hos os.

Ved ønske om sletning af data Hvis du ønsker at dine persondata skal slettes fra vores system, bedes du tage kontakt til os på vores sociale medier. Dette kan medføre annullering af vores aftale og dermed din bruger hos os, dog med en varsel af dette.

DINE RETTIGHEDER

Du har naturligvis ret til at vide hvilke persondata vi har om dig. Er det noget du ønsker bedes du henvende dig til os gennem vores sociale medier for at høre mere.

SIKKERHED

Opbevaringen af dine personoplysninger er noget vi tager alvorligt. Det er fortrolige oplysninger, som du har delt med os. Derfor er det et begrænset antal personer hos PL Showet der har adgang til dine oplysninger. Adgangen til dine personoplysninger vil dog kun blive brugt ved eventuel opklaring af et problem med din bruger, eller andre ønsker/forespørgsmål omkring din bruger hos os. Dine oplysninger kan derfor kun blive delt mellem personer hos PL Showet med adgang til dette, og de tredjepartsselskaber du har givet lov til, at dele dine oplysninger med.

OPDATERING AF DENNE POLITIK

PL Showet er forpligtet til at overholde de grundlæggende principper om beskyttelse af Personoplysninger og databeskyttelse. Vi gennemgår derfor regelmæssigt denne Politik for at holde den opdateret og i overensstemmelse med gældende principper og lovgivning. Denne Politik kan ændres uden varsel. Såfremt der sker væsentlige ændringer i nærværende Politik, vil dette blive meddelt dig via e-mail.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når du opretter dig hos PL Showet, skal du oplyse navn og e-mail. Dine oplysninger vil kun blive videregivet til tredjemand til brug for markedsføring, såfremt du giver/har givet samtykke hertil. Skulle du ønske at tilbagekalde et tidligere afgivet samtykke kan dette ske ved at kontakte os på vores sociale medier eller pr. brev til

Qvortrup Media
Torbistvej 13
2610 Rødovre

Vedrørende videregivelse af personoplysninger til samarbejdspartnere ved samtykke

Jeg giver hermed samtykke til at PL Showet videregiver mine oplysninger (herunder e-mail adresse) til vores samarbejdspartnere til brug for markedsføring. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes efter proceduren nævnt i handelsbetingelserne.




Some text some message..