PL Showet & POWER Fixtures logo
 

Betingelser

PL Showet tillader ikke upassende adfærd på plshowet.dk - brug af skældsord eller andet upassende sprogbrug ifm. indtastning af navn eller ved oprettelse af venneliga, kan resultere i sletning af din bruger og/eller venneliga.

Ved oprettelse af bruger på plshowet.dk, er jeg indforstået med, at mit navn vil være synligt for andre brugere.

Vi forbeholder os retten til at dele billeder af de bedste FIXTURES fra vores brugere af spillet på vores sociale medie-kanaler. Det betyder at vi evt. kan dele brugernes profiler, som indeholder fornavn, billede og favorithold på en oversigt, hvis brugerne har klaret sig flot

Jeg er indforstået med, at PL Showet til hver en tid, kan slette min bruger, uden varsel, hvis der er mistanke om snyd eller ikke-accepteret adfærd.

Jeg accepterer hermed, at PL Showet modtager data omkring mig, ved oprettelse af min bruger.Abonnementer

PL Showet tilbyder forskellige månedlige abonnementspriser.

Du kan selv vælge prisen på dit abonnement som kan svinge mellem 25 kroner og 100 kroner pr. måned.

Når du vælger at støtte PL Showet med et månedligt beløb, er dit abonnement gældende fra den dag du betaler. Det betyder også, at dit abonnement fornyes automatisk hver måned. Du kan finde næste dato for næste fornyelse, og andre oplysninger om dit abonnement, under siden "abonnement" i menuen.

Vi gemmer ikke dine betalingsoplysninger på PL Showet's egen server, det er vores betalingsudbyder, Reepay, der gemmer dine oplysninger sikkert i deres system.Hvordan kan jeg betale/bakke op med et månedligt beløb?

Det kan du gøre ved gå til vores støtteside og vælge det ønskede beløb i slideren.Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Det kan gøres, ved at gå til siden "Abonnement", som du finder i menuen, når du er logget ind og har et abonnement hos PL Showet.Er der en bindingsperiode?

Der er ingen bindingsperiode - du kan opsige når som helst.Opsigelsesfrist

Du skal opsige dit abonnement senest dagen før fornyelse, hvis du ikke ønsker dit abonnement fornyet længere.Kvittering efter køb

Du modtager en e-mail fra Reepay, vores betalingsudbyder, på den e-mail du har oprettet dig med i vores system, når du køber et abonnement hos os, eller dit abonnement fornyes.Virksomhedens officielle oplysninger

Qvortrup Media
CVR: 34236887
Torbistvej 13
2610 RødovreBetalingsoplysninger

Du kan betale med dankort, visa, mastercard eller mobilepay.Retur- & reklamationsret

Der er ingen mulighed for refusion af abonnementet.Klagemuligheder

Vi er at træffe med henvendelser/spørgsmål på info@plshowet.dk eller 25701892.
BAK OP OM PL SHOWET
 
Du kan nu bakke op om PL Showet, med et månedligt beløb.
Some text some message..